www.ofertapune.net Administrator/e (M/F) | PunaIme

Administrator/e (M/F)

Kompania

North Finance

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-04-2024

Data e perfundimit

09-08-2023

Kategoritë

Administratë

Kompania North Finance Kosovo së shpejti do të filloj operimin në Kosovë dhe Shqiperi, dhe është në proces të rekrutimit të një (1) kandidati / kandidate për pozitën e:

  • Administrator/e

me orar të plotë për degën në Prishtinë. 

Kualifikimet e nevojshme:

  • Diplomë e shkollës së mesme / universitare
  • Njohuri të gjuhës angleze
  • Punoni me kompjuterë

Specifikat e kandidatit/es:

  • Të jetë përdorues i mirë i Microsoft Word dhe Excel
  • Të flas rrjedhshëm gjuhën shqipe dhe angleze
  • I/e aftë të punoj në mënyrë fleksibile në një ekip miqësor dhe dinamik
  • Të kuptojë vizionin dhe misionin e North Finance Kosovo

Procesi i aplikimit

Për të aplikuar në North Finance Kosovo, ju lutem të dërgoni CV-në tuaj (në gjuhën angleze) më së largu deri me datën 05 Maj 2023. 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?