www.ofertapune.net Administrator/e (3) | PunaIme

Administrator/e (3)

Kompania

Express Postë e Shpejtë

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

01-11-2022

Data e perfundimit

01-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Posta Express është postë private e themeluar në vitin 2010, e cila operon në tregun tonë.

Zhvillimi i kompanise ndër vite, menaxhimi i mbi 1 milion pakove në vit dëshmon stabilitetin dhe të ardhmen e postes sonë, duke pasur për mision si postën më te përzgjedhur në vend.

Për zgjerim të aktivitetit te saj shpall konkurs pune per pranimin e 3 individëve në Administratë.

Lokacioni: Fushë Kosovë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Përkrah dhe këshillon klientët duke u përgjigjur në pyetjet e tyre ;
 • Informon dhe këshillon rreth shërbimeve tona ;
 • Kujdeset përmes telefonit dhe e-mail për klientin dhe kërkesat e tyre ;
 • Identifikon qartë shqetësimet e klientëve dhe ofron zgjidhje të pranueshme ;
 • Vazhdimisht zhvillon aftësitë kyçe dhe të çmuara si puna ekipore, mentaliteti për të shërbyer mirë, këmbëngulësia dhe shumë të tjera.

Profili i kërkuar:

 • Diplomë Universitare (e preferuar në Juridik, Ekonomik, Administrim Biznesi ose të ngjajshme) ;
 • Aftësi të shquara komunikimi, organizative dhe analitike;
 • Preferohet njohuria mesatare e Gjuhes Angleze ;
 • I/e përkushtuar dhe motivuar për sukses;
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office (posaçërisht Excel dhe Word).

Si të aplikoni?

 • CV-ja të dërgohet në këtë email: [email protected], ndërsa referencat dhe diplomat e shkollimit të sjellen në intervistë;
 • Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur;
 • Afati i fundit për dorëzimin e dokumenteve të kërkuara është 30 Nëntor 2022.