www.ofertapune.net Administratë & Operations | PunaIme

Administratë & Operations

Kompania

Max Travel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Administrate & Operations

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Menaxhimin e furnizimeve dhe blerjeve,
  • Mbikëqyrjen e punëve teknike të zyreve,
  • Përcjelljen e aktiviteteve në aeroport.
  • Përfshirje aktive në detyra të ndryshme ditore

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Përvojë të mëparshme në rolin e administrimit të operacioneve,
  • Aftësi organizative
  • Aftësi të komunikimit dhe negociimit.

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?