www.ofertapune.net Administrator/e | PunaIme

Administrator/e

Kompania

Vector Travel Group

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

14-11-2023

Data e perfundimit

09-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Kompania Vector Travel Group shpall konkurs pune:
 
Pozita:Administratë ,
Orari i punës:Full Time -12:00 – 19:00

Paga : 400€
 
Keto jane kriteret e kerkuare:
  • Pozitivitet
  • Aftesi komunikuese
  • Dashuri per punen dhe udhetimin
  • Njohuri te gjuhes Angleze , Serbe, Turke ( e preferushme)

Menyre Aplikimit:

Te gjithe te interesuart mund te aplikojne permes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?