2 Laravel Developers

Kompania

StarLabs

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-04-2022

Data e perfundimit

23-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

StarLabs eshte ne kerkim te 2 Laravel Developers

StarLabs sot ka ekipe me mbi 165 personave dhe eshte ne rritje e siper. Projekti dhe puna eshte ne baza permanente sikurse edhe te gjitha profilet tjera ne StarLabs. 

Pergjegjesite:

 • Mesimi sa me i shpejte i teknologjive qe klienti i StarLabs kerkon;
 • Te punoje orare te plote;
 • Te kete aftesi te komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvillueseve;
 • Te jete proaktiv dhe team player.

Aftesite:

 • Njohuri te avansuara ne JavaScript, HTML5, CSS3;
 • Eksperience me OOP (Object Oriented Programming);
 • Njohuri te avansuara ne Laravel
 • Te kuptoje MVC design patterns
 • Njohuri bazike ne Mysql;
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte;
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore;
 • Te kete vullnet per te mesuar;
 • Saktesi dhe fokus ne pune.

Cka ofron StarLabs

 • Mentorim dhe keshilla;
 • Ndihme nga i gjithe stafi per aftesim profesional;
 • Mundesi ngritje ne karriere;
 • Mundesi ne aftesim profesional;
 • Sigurim Shendetsor;
 • Ambient profesional edhe super friendly;
 • Game room (Hapsire e dedikaur per Playstation, Pikado, Table football, Ping Pong);
 • Social Clubs (Termine javore per sporte, pjesemarje ne turnire lokale, esports and tournaments);
 • Pune hibride (nga zyrja dhe shtepia);
 • Trajnime dhe Workshops ne teknologji te ndryshme ne StarLabs;
 • Trajnime profesionale nga klientat e StarLabs;
 • Bonuse te ndryshme si ne Shtije, Rekrutim, etj;
 • Hackathons dhe mundesi te spinoff/investimit nga StarLabs;
 • Ambient pune pa presion te larte apo mikromenaxhim;
 • Kurse ne pune te gjuhes angleze.
 

Apliko këtu