www.ofertapune.net Zyrtare për Financa dhe Administratë | PunaIme

Zyrtare për Financa dhe Administratë

Kompania

Green Steam Cleaning

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-11-2023

Data e perfundimit

30-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

Tel: +383 (0) 48 500 700

Email: [email protected]