www.ofertapune.net Zyrtare në Financa | PunaIme

Zyrtare në Financa

Kompania

Reforma

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03/06/2020

Data e perfundimit

11-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Administratë

Reforma, kompania lidere në Kosovë për shitjen e pjesëve të veturave me një përvojë mbi 20 vite në industrinë e automobilizmit, operon me gjithësejt 4 pika të shitjes në Prishtinë, Pejë, Prizren, Ferizaj. Reforma shpall konkurs për zyrën qëndrore në Prishtinë, në pozitën: Zyrtare në Financa

Pozita: Zyrtare në Financa  (1)
Detyrat:

 • Regjistrimi i gjitha faturave dhe transaksioneve financiare në sistem financiar
 • Regjistron shpenzimet në kontot adekuate
 • Dokumenton të gjitha barazimet me furnitorët
 • Barazon dhe dokumenton barazimet me furnitorë sipas kërkesave të përcaktuara në politikën dhe procedurat e kompanisë
 • Përgadit raporte financiare

Kërkesat:

 • Diplomë universitare në Ekonomi, niveli Master i preferueshëm
 • Ҫertifikime në SCAAK (apo ҫertifikimim të ngjajshëm) i preferueshëm
 • Përvojë pune si zyrtar financiar/kontabilist e preferueshme minimum 2 vite
 • Njohuri të shkëlqyeshme të parimeve të përgjithshme të kontabilitetit dhe legjislacionit në fuqi e preferueshme
 • Gjuha Angleze
 • Të ketë aftësinë e të punuarit në grup dhe nën presion
 • Të mos ketë vepra të hapura penale


Të gjithë të interesuarit CV mund ta dërgojnë në e-mail adresën: [email protected]  në titull duhet shkruar pozita e punës për të cilën aplikoni. Afati I aplikimit është deri më datën 11.06.2020.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kompanisë do të kontaktohen!