www.ofertapune.net Zyrtare e Financave | PunaIme

Zyrtare e Financave

Kompania

Alb Tech Group SH.P.K

Telefoni

045/591-530

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

01/07/2020

Data e perfundimit

17-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Administratë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Kryerja e punëve të zyrës si menaxhimi i dokumenteve, pranimi i telefonatave, mirëpritja e vizitorëve etj;
 • Koordinimi i takimeve, duke përfshirë të gjitha punët e nevojshme për aranzhimin e tyre;
 • Evidenca e librit hyrje dalje;
 • Përpilimi i dokumenteve të nevojshme në bazë të kërkesës;
 • Fajllimi i dokumenteve në mënyrë të organizuar për një qasje sa më të lehtë në to kur është e nevojshme;
 • Korrespodenca me palët e treta.

Njohuritë dhe shkathtësitë

 • Diplome Universitare (Fakulteti Ekonomik);
 • Të ketë së paku 1 vite përvojë pune në fushën relevante;
 • Njohja e gjuhës angleze në të folur dhe në të shkruar është e preferueshme;
 • Të njohë punën me kompjuter, sidomos punën me Microsoft Office
 • Të ketë personalitet të qetë dhe komunikativ/e.

Dokumentet e kërkuara

 • CV në format Evropian
 • Diplomën/at dhe çertifikata relevante profesionale
 • Referencat e punës(Nëse ka)

Aplikimi bëhet duke dërguar dokumentet e kërkuara në emailin: [email protected]

Për qdo info kontaktoni: +383 45 591 530

Apliko këtu