Zyrtar i shitjes direkte

Kompania

KS Illyria

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Të gjitha qytetet

Data e publikimit

09/07/2021

Data e perfundimit

31-07-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Përmes kësaj mundësie unike, ju do të njiheni me operacionet e KS Illyria sh.a, shërbimet ndaj klientit dhe kulturën organizative të korporatës. Përveç fitimit të një page, kjo përvojë do të kontribuojë në zhvillimin tuaj profesional, do të rrisë mundësitë tuaja duke vendosur kontakte profesionale që ju mbështesin të merrni vendime në lidhje me karrierën tuaj.

Përgjegjësitë e agjentit të rrjetit të shitjes

– Sigurimi shëndetësor Familjar/individual.
– Sigurimi Shtëpiak.
– Kasko.
– Aksidente personale.
– Sigurimi i Pronës (fokus bizneset e vogla dhe të mesme).
– TPL dhe TPL +

Produktet e tjera që më shumë janë të lidhura me biznese të mëdha nuk përjashtohen.

Edukimi i kërkuar: Diplomë universitare ne Fakultetin Ekonomik /Marketingut.

Kandidati i suksesshëm do t’i bashkëngjitet një ekipi miqësor dhe profesional, ku do të zgjerojë dijen dhe do zhvillohet bashkë me kompaninë.

Vendi i punës: Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Pejë dhe Prizren

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre në adresën elektronike: punesimi@illyriainsurance.com

Afati i fundit për aplikim është data 31.07.2021

Apliko këtu