www.ofertapune.net Zyrtar i IT-së | PunaIme

Zyrtar i IT-së

Kompania

Kipper

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-12-2022

Data e perfundimit

01-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Mbajtja e bazave të të dhënave dhe sigurimi i sigurisë së sistemit.
  • Dokumentimi i proceseve dhe kryerja e testeve diagnostike.
  • Ndryshimi i konfigurimeve, cilësimeve dhe lejeve për të rregulluar problemet e kompjuterit
  • Regjistrimi i të gjitha kërkesave të shërbimit dhe përditësimi i biletave sipas nevojës
  • Krijimi i hyrjeve për të punësuarit e rinj gjatë procesit të hyrjes

Kualifikimet: 

  • Të ketë të kryer Fakultetin Bachelor ne fushen e Shkencave Kompjuterike, Informatike, Teknologji dicka e ngjajshme
  • Eksperience si IT Support Officer konsiderohet si avantazh
  • Të ketë Aftësi për të ofruar mbeshtetje teknike 
  • Njohuri te computer hardware, software, dhe networks.
  • Aftesi e menaxhimit te kohës 

Apliko këtu