www.ofertapune.net Zyrtar/e të Administratës | PunaIme

Zyrtar/e të Administratës

Kompania

Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Prishtinës

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-11-2023

Data e perfundimit

19-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Shkolla Franceze Internacionale në Prishtinë

Hap konkurs për:

“Zyrtar/e të Administratës” 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Asiston drejtorinë e institucionit me punët e përditshme
  • Kontrollon dhe menaxhon zyren administrative të institucionit: Pagesa, Orare etj.
  • Kontrollon dhe menaxhon xhirollogaritë financiare
  • Projekton buxhetin për shpenzimet e institucionit
  • Mban komunikim të vazhdueshëm me prindërit
  • Menaxhon databazën e studentëve
  • Menaxhon lidhjen në mes të institucionit dhe Ministrisë së Arsimit
  • Punë tjera administrative.

Lokacioni: Matiqan, Prishtinë

Orari i punës: 08:30 – 17:00
Kontratë pune e rregulluar sipas ligjit të punës së Republikës së Kosovës.

Niveli i shkollimit: BSC në Administrim Biznesi ose Ekonomik.
Përparsi kanë folësit e gjuhës Frënge.

Vetëm kandidatë e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen! 

Shkolla Franceze është e Akredituar nga Ministria e Arsimit të Kosovës dhe Ministria e Arsimit të Francës ” 

Mënyra Aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?