www.ofertapune.net Zyrtar/e për Shërbime Studentore | PunaIme

Zyrtar/e për Shërbime Studentore

Kompania

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-11-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Kategoritë

Administratë