www.ofertapune.net Zyrtar/e për Shërbime me Klientë (Deçan) | PunaIme

Zyrtar/e për Shërbime me Klientë (Deçan)

Kompania

FINCA Kosovë

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Deçan

Data e publikimit

12/10/2020

Data e perfundimit

25-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Bankë

FINCA është Institucion Financiar Amerikan, që operon në Euroazi, Lindje të Mesme, Afrikë dhe Amerikë Latine, duke shërbyer mbi 2.3 milion klientë. Me qëllim të rritjes së efikasitetit në operacione, FINCA Kosovë shpallë:

KONKURS

ZYRTAR/E PËR SHËRBIME ME KLIENTË

DEGA DEÇAN

PËRGJEGJËSITË:

 • Regjistron transaksionet e pagesave me para të gatshme nga ana e klientëve;
 • Përgatitë marrëveshjet për kredi;
 • Ndihmon Departamentin e kredive gjatë procesit të shpërndarjes së kredive;
 • Përgatitë raporte javore, mujore dhe raporte të tjera sipas kërkesave nga zyra qendrore ;
 • Zbaton rregullat dhe procedurat sipas standardeve me te larta të shërbimit ndaj klientëve; Raporton në Departamentin e Financave;
 • Raporton te Menaxheri i Degës.

KUALIFIKIMET:

Diplomë Universiteti në ekonomi, financa kontabilitet ose të ngjashme; Përvoja e punës me menaxhim të parave të gatshme;

 • Aftësi të mira kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Aftësi të forta analitike dhe organizative;
 • Njohuria e gjuhës angleze konsiderohet përparësi;
 • Preferohet posedimi i patentë shoferit.

Ju lutem plotësojeni aplikacionin online përmes web-faqës: www.fincakosovo.orgose dergoni CV- në dhe Letrën motivuese në e-mail adresën: [email protected] . Në titull duhet të shkruhet pozita e punës dhe vendi. Aplikacionet e dorëzuara në format tjera nuk do të konsiderohen.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen. FINCA Kosovë ofron mundësi punësimi të barabartë. Kandidatet femra inkurajohen të aplikojnë. Afati i aplikimit deri me 25.10.2020.

www.fincakosovo.org