Zyrtar/e për Eksport

Kompania

Birra Peja

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

30-11-2022

Data e perfundimit

15-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Birra Peja SH.A., shpall konkurs për vende të lira të punës:

Pozita: Zyrtar/e për Eksport

Vendi: Pejë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi dhe gjetja e klientëve të ri potencial;
 • Menaxhon marrdhëniet dhe kërkesat e klienteve ekzistues;
 • Përgaditja e dokumentave të exportit;
 • Menaxhon porositë dhe kërkesat e klientëve;
 • Përgaditja e raporteve të shitjes në baza javore, mujore dhe vjetore;
 • Përcjellja e trendeve dhe konkurences;
 • Raporton tek eprori apo menaxhmenti i lartë;
 • Kryerja e detyrave tjera të caktuara nga eproret apo menaxhmenti;

Kërkesat dhe kualifikimet:

 • Diplomë universitare;
 • Dëshmi mbi trajnime tjera;
 • Njohuri e Gjuhes Angleze (e domosdoshme);
 • Njohuri e Gjuheve tjera të huaja (përparësi);
 • Aftësi të shkelqyera komunikimi dhe negocimi;
 • Aftësi organizative dhe planifikuese;
 • Aftësi të punës në grup;
 • Aftësi të mira kompjuterike;
 • Përvojë paraprake e punës (përparësi);
 • Patent Shofer (Kategoria B);
 • I/E gatshëm/e për udhëtime jashtë vendit;

Çka ofrojmë ne:

 • Ambient i rregullt i punës;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Pagë të rregulltë;
 • Mundësi për zhvillim dhe ngritje në karrierë;

Të interesuarit mund të aplikojnë duke shtypur butonin e mëposhtëm “APLIKO”

 

Apliko këtu