www.ofertapune.net Zyrtar/e i/e personelit | PunaIme

Zyrtar/e i/e personelit

Kompania

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-09-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë