www.ofertapune.net Zyrtar/e i/e Komunikimit | PunaIme

Zyrtar/e i/e Komunikimit

Kompania

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05/11/2020

Data e perfundimit

20-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

FTESË PËR APLIKIM
K-0042

Pozita: Zyrtar/e i/e Komunikimit në Programin ASSET “Përkrahje adoleshentëve pas mësimit të rregullt” të USAID-it

Punëdhënësi: Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)
Data e fillimit të angazhimit: 08 janar 2021
Data e përfundimit të angazhimit: 31 maj 2022

Përshkrimin e plotë të detyrave të punës mund ta shkarkoni në vegzën në vijim:  Përshkrimi i detyrave të punës.

Me rastin e aplikimit duhet të dorëzoni dokumentet e mëposhtme në email adresën [email protected]   deri më 20 nëntor 2020, në ora 16.00.

Dokumentet e kërkuara:

  • Curriculum Vitae
  • Letër motivuese për këtë pozitë (max. 1 faqe)
  • Dy referenca nga punëdhënës të mëparshëm
  • 2-3 shembuj të produkteve tuaja në fushën e komunikimit (në gjuhën angleze apo/dhe shqipe), si p.sh. postim për rrjetet sociale, material promovues (video/infografikë), artikull/storie, etj.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen. Përzgjedhja e kandidatëve do të bëhet në bazë të kritereve.