www.ofertapune.net Zyrtar/e Administrativ/e për përkrahje për Prokurimin dhe Inventarin | PunaIme

Zyrtar/e Administrativ/e për përkrahje për Prokurimin dhe Inventarin

Kompania

Ciao Berto

Lokacioni

Vushtrri

Data e publikimit

08-11-2023

Data e perfundimit

07-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Date: 08.11.2023 | KONKURS PUNE | N.08/2023

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e
zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per poziten e hapur te
punes Zyrtar/e Administrative për perkrahje për Prokurimin dhe Inventarin.
Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe për punë ne ambient dinamik te
punes, ju ftojme te aplikoni.

Lokacioni; Begaj, Vushtrri
Paga; E pa përcaktuar
Data e fundit; 07.12.2023
Pozita ; Zyrtar/ë Administrativ/e për përkrahje për Prokurimin dhe Inventarin
Orari; I plote
Aplikimi; Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne: [email protected]

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Bene pranimin e mallit nga furnitoret per lenden e pare dhe percjelle dokumentacionin
  ne Zyren Qendrore
 • Miremban lenden e pare sipas barkodeve dhe informatat tjera relevante per artikujt.
 • Ben regjistrimin e porosive ne sistemin operativ
 • Pergadite levizjet interne per mallerat qe levizin ne lokacione tjera.
 • Mirembane gjendjen e stoqeve te lendes se pare duke verifikuar gjendjen fizike me
  sistemin.
 • Ne koordinim dhe bashkpunim me zyrtarin e furnizimit dhe kryesuesin e prodhimit
  bejne planifikimin e furnizimit me materiale te lendes se pare dhe atyre shpenzuese.
 • Pergadit raport ditore, javore dhe mujore per ecurine e punes sipas nje formati te
  percaktuar.
 • Detyra të tjera siç mund ti caktohen nga mbikëqyrësit

Kualifikimet:

 • Diplome universiteti ne drejtimet Administrave apo Ekonomike
 • Njohje shume te mire te pakos Office;
 • Njohje e sistemeve financiare konsiderohet përparesi
 • Njohje te gjuhes turke dhe angleze konsiderohen perparesi;
 • Patent shoferi;
 • Pervojë pune 1+ vit;

Ciao Berto inkurajon të gjithë kandidatët të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabartë
në përzgjedhje.
Ju lutemi, në pjesën e subjektit, të cekni qytetin dhe pozitën për të cilën aplikoni.

Ju falënderojmë për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju
përshtatet më shumë kërkesave të kompanisë do të ftohen për intervistë.