www.ofertapune.net Zyrtar/e i/e Administratës dhe Financave | PunaIme

Zyrtar/e i/e Administratës dhe Financave

Kompania

Ejona

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

28-08-2023

Data e perfundimit

26-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Zyrtar/e e administratës & financave

Detyrat

  • Regjistron të hyrat dhe daljet e kompanisë;
  • Përgaditë raporte 

Kualifikimet

  • Ekonomist/e
  • Përvojë pune minimum 1 vit në administratë/financa;
  • Njohja e programeve te MS Office(Excel, Word etj.)
  • Patentë shoferi (e preferueshme).

 Te interesuarit te dergojne CV-ne ne e-mail [email protected], ose te paraqiten ne zyret tona ne Zahaq, Peje.

+38349137987