www.ofertapune.net Zyrtar/e Financiare | PunaIme

Zyrtar/e Financiare

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-11-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

X2
Financa
Detyrat: 

  • Te kete diplome universitare
  • Te kete njohuri shume te mira kompjuterike, perfshire sistemet financiare dhe MS Office
  • Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze
  • Te jete i/e pergjegjshme dhe e motivuar per te mesuar gjera te reja
  • Te kete aftesi te mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese
  • Te beje regjistrimin e dokumenteve bankare dhe te arkes

Aplikoni përmes butonit “Apliko Këtu” ose dërgoni CV dhe Portfolio në e-mail [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?