www.ofertapune.net Zv.Menaxher/e Marketi (2) | PunaIme

Zv.Menaxher/e Marketi (2)

Kompania

Albi Shopping

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

07/10/2020

Data e perfundimit

31-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Zv.Menaxher/e Marketi (2 vende pune)

Lokacioni: Galeria Shopping Mall- Prizren

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Mbikëqyr dhe vëzhgon të gjitha aktivitetet ditore në dyqan
 • Merr në dorëzim mallin sa herë që vjen furnizimi dhe sigurohet që procedura përkatëse të ndiqet me përpikmëri.
 • Identifikon kërkesat aktuale dhe të ardhshme të konsumatorëve duke krijuar marrëdhënie me klientët potencial dhe aktual.
 • Ruan stabilitetin dhe reputacionin e dyqanit duke respektuar kërkesat ligjore.
 • Siguron zbatimin e standarteve në bazë të cilësisë, paraqitjes dhe vendosjes së mallit në dyqan.
 • Sugjeron/propozon tek eprorët ide dhe iniciativa për përmiresimin e biznesit.
 •  Menaxhon dhe kontrollon stokun; mban të gjithë dokumentacionin përkatës dhe bënë rregullisht regjistrimin e shitjeve për të parë nivelin e stokut.
 •  Ndjek rezultatet e punës dhe stafit në dyqan duke i trajnuar, këshilluar, dhe disiplinuar punonjësit.
 • Ndjek me rigorozitet zbatimin e orarit të punës dhe të disiplinës në punë.

Kualifikimet:

 •  Diplomë Universitare
 •  2 vite përvojë pune
 •  Komunikativ dhe aftësi ndërpersonale
 •  Fleksibil në punë
 •  Aftësi të shkëlqyera në zgjidhjen e problemeve
 •  I besueshëm dhe vendim marrës

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: [email protected]

Duke ju falenderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.