www.ofertapune.net Zhvillues Softuerik (4) | PunaIme

Zhvillues Softuerik (4)

Kompania

N.SH. TECH VISION

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11/09/2020

Data e perfundimit

30-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

IT & Dizajn

N.SH TECH VISION shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës:

Pozita: Programer

Kompania: N.SH TECH VISION

Lokacioni i punës: Prishtinë

 • Programer (4 vende pune)

Departamenti i Teknologjisë Informative

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Programon në mënyrë individuale dhe ekipore sipas projektit të propozuar;
 • Analizon, dizajnon, zhvillon, teston dhe instalon aplikimin sipas detyrës projektuese;
 • Propozon aplikime të reja për implementim;
 • Përkujdeset dhe monitoron SQL Serverin;
 • Bashkëpunon me grupet tjera punuese;
 • Koordinon punën e vet me udhëheqësin e njësisë;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e programeve të cilat aplikohen;
 • Ndjek dhe zbaton politikat dhe procedurat e Ti-së;
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura performon edhe në detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt.

Kualifikimet:

 • Fakulteti Shkenca Kompjuterike ose të ngjashme
 • Mbi 2 vite përvojë pune në Teknologji Informative
 • Njohja e Gjuhës Angleze
 • Gjuhët programuese – VB.NET, Java, Multi threaded applications, PHP, CL, ASP.NET2.0 dhe ASP.NET 3.5, .NET framework 2.0 dhe 3.5
 • Përvoja dhe njohuri në SQL, MySQL, IIS, DB2, LINQ teknologji, AJAX teknologji, AT+Sintaksa,  SOAP teknologji, GSM teknologji
 • Çertifikimi MCSD (Microsoft Certified Solution Developer) ose MCAD (Microsoft Certified Application Developer)

Aplikimi mund të bëhet vetëm përmes emailit; [email protected]

Afati i aplikimit është deri më datë 30 Shtator 2020 ora 16:00.

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen për procedura të mëtutjeshme.