www.ofertapune.net Vozitës për kamion (Relacioni Kosovë - Turqi) | PunaIme

Vozitës për kamion (Relacioni Kosovë – Turqi)

Kompania

LULI TRANS SHPED SH.P.K

Telefoni

044/161-164

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26/10/2020

Data e perfundimit

16-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

LULI TRANS SHPED SH.P.K, 

Me seli në Prishtine hap vende të lira pune për: Vozitës për kamion (Relacioni Kosovë – Turqi)

Të na kontaktojnë vetëm Vozitësit me përvojë pune.

Data e aplikimit deri 16 Nëntor 2020.

RELACIONI: Kosove – Turqi.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë me orar fleksibil të punës;
  • Duhet të jetë në gjendje të ofrojë mbështetje për vozitje për detyra te caktuara në mbrëmje ose gjatë fundjavës.
  • Kryerja e detyrave të tjera zakonisht të caktuara për Vozitësin.

Kriteret dhe kushtet e nevojshme

  • Kandidati duhet të ketë patentë shoferi valid (të vlefshëm);
  • Të ketë përvojë pune (vozitës) ;
  • Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë nën presion, të ketë etikë në punë dhe integritet të lartë pune.

Preferohet te kete edhe CPC-D- SHOFER TË TRANSPORTIT TË MALLRAVE-Apo me kusht qe të merr Pas Fillimit te Punës.

Për aplikim mundë të  kontaktojni  gjatë  ditëve  të  punës prej orës 08:00 deri ne ora 17:00 h, në  numrat e tel:

Tel: 044/ 161-164.
038/ 749-698.
Apo në  zyren tonë: Luli Trans Shped Sh.p.k
ADRESA: Rr:Shefqet Shkupi – Emshir
Prishtinë