www.ofertapune.net Vozitës (Kategoria C) | PunaIme

Vozitës (Kategoria C)

Kompania

Oaza Company

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-04-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me adrese ne Magjistralja Prishtine – Ferizaj, Llapnaselle”, është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitat: 

 • VOZITES ME KAT. C

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Vozitja e mjetit motorrik të ndërmarrjes si dhe përgjegjësia për mjetin motorrik  kur e drejton atë
 • Transportimi i mallit  në tërë territorin e Kosovës
 • Përgjegjës për mallin e ngarkuar në mjetin motorrik të cilin e drejton
 • Kryen punë të tjera sipas nevojës së kompanisë dhe natyrës së punës

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Përgatitja minimum shkolla e mesme
 • E domosdoshme përvojë në vozitje
 • Aftësi komunikuese me klientë
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi për punë nën presion
 • Patente Shoferi – Kategoria “C”

Aplikante/ët të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes butonit me poshte

 

 

Apliko këtu