www.ofertapune.net Vozitës (Kategoria B), Depoist (4), Shitëse në Showroom (3), Agjent të Shitjes (3) | PunaIme

Vozitës (Kategoria B), Depoist (4), Shitëse në Showroom (3), Agjent të Shitjes (3)

Kompania

N.T.P Babija

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-12-2022

Data e perfundimit

02-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pozita: • VOZITËS- KATEGORIA B 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bartja e produkteve të ndryshme në destinimet e përcaktuara;
 • Pranon dhe përcjell porositë dhe dërgesat;
 • Punë të tjera të ngjajshme lidhur me pozitën sipas kërkesave dhe nevojave të Kompanisë

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
 • Të ketë njohje të mirë të terrenit të Kosoves  dhe më gjerë;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të kompanisë;
 • Posedimi i patent shoferit kategoria B

Pozita: • DEPOIST 4

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Palosja e mallit ne rafta dhe mirmbajtja e depos 
 • Pranon dhe përcjell porositë dhe dërgesat;
 • Punë të tjera të ngjajshme lidhur me pozitën sipas kërkesave dhe nevojave të Kompanisë

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
 • Të ketë njohje të mirë të terrenit të Kosoves  dhe më gjerë;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të kompanisë;
 • Posedim i patent shoferit kategoria B

Pozita: • SHITESE NE SHOWROOM 3

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimi i produkteve qe posedon kompania
   
 • Pranon dhe përcjell porositë dhe dërgesat;
 • Punë të tjera të ngjajshme lidhur me pozitën sipas kërkesave dhe nevojave të Kompanisë

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
 • Të ketë njohje të mirë të terrenit të Kosoves  dhe më gjerë;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të kompanisë;

Pozita: • AGJENT I SHITJES 3

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve te Kompanis
 • Pranon dhe përcjell porositë dhe dërgesat;
 • Punë të tjera të ngjajshme lidhur me pozitën sipas kërkesave dhe nevojave të Kompanisë

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
 • Të ketë njohje të mirë të terrenit të Kosoves  dhe më gjerë;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të kompanisë;
 • Posedimi i patent shoferit kategoria B
Kompania ofron kushte te mira pune duke perfshire 
Kontarate afatgjate
Paga te mira  dhe bonuse
Aplikimi munde te behet online permes  email adreses [email protected]
Numer telefoni  045692742
Apliko këtu