www.ofertapune.net Vozitës i Kamionave, Vozitës i Kombit | PunaIme

Vozitës i Kamionave, Vozitës i Kombit

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

25-04-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pozita e punës: VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria C për Kosovë dhe CE për Kosovë dhe jasht Vendit)

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave të kerkuara në zyret e AL-Petrol në Miradi e Poshtme, Fushë Kosovë dhe në email [email protected]

Dokumentat e nevojshmepëraplikim:

 1. Patent shoferin (kategorin C dhe CE – valide)
 2. ADR (valide)
 3. Certifikaten e mjekut (valide)
 4. Pasaporten (valide)
 5. Certifikaten CPC (e preferuar)
 6. Dokumentin qe nuk jeni nënhetime(obligative)

NE SUBJEKT LETE SHENOHET POZITA PERTECILENAPLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00NE, TEL: +38349940014


Pozita e punës: VOZITËS I KOMBIT- (Kategoria B për Kosovë)

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave të kerkuara në zyret e AL-Petrol në Miradi e Poshtme, Fushë Kosovë dhe në email [email protected]

Dokumentat e nevojshmepëraplikim:

 1. Patent shoferin (kategorin B – valide)
 2. ADR (valide)
 3. Certifikaten e mjekut (valide)
 4. Pasaporten (valide)
 5. Dokumentin qe nuk jeni nënhetime(obligative)

NE SUBJEKT LETE SHENOHET POZITA PERTECILENAPLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00NE, TEL: +38349940014

Apliko këtu