www.ofertapune.net Vozitës i Kamionave | PunaIme

Vozitës i Kamionave

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

22-08-2023

Data e perfundimit

27-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pozita e punës: VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria C për Kosovë dhe CE për Kosovë dhe jashtë Vendit)
Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave të kerkuara në zyret e AL Petrol në Miradi e Poshtme, Fushë
Kosovë dhe në email [email protected]

Dokumentat e nevojshmepëraplikim:

  • Patent shoferin (kategorin C dhe CE – valide)
  • ADR (valide)
  • Certifikaten e mjekut (valide)
  • Pasaporten (valide)
  • Certifikaten CPC (e preferuar)
  • Dokumentin qe nuk jeni nënhetime(obligative)

NE SUBJEKT LETE SHENOHET POZITA PERTECILENAPLIKONI.
INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00NE, TEL: +38349940014