www.ofertapune.net Vozitës – Depo | PunaIme

Vozitës – Depo

Kompania

Kajmak Sh.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25/08/2020

Data e perfundimit

23-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

Vozitës – Depo

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Transportimi mallrave të ngrira ushqimore brenda territorit të Kosovës.
  • Është përgjegjës për mirëmbajtjën dhe gjendjën teknike të automjetit sipas rregullave të kompanisë.
  • Kryen edhe punë tjera të cilat i kërkohen nga personat kompetent.

Kriteret dhe kushtet e nevojshme:

  • Të posedoj patentë shoferin valid në kategorin C1-C, përparësi(C).
  • Preferohët të ketë së paku 3 vite përvojë të punës si vozitës në kategorinë respektive.
  • Të posedojë së paku shkollimin e mesëm.
  • Kandidati duhët të jetë në gjendje të punojë me orarë fleksibil të punës.

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n e tyre përmes e-mail adresës: [email protected]