www.ofertapune.net Vozitës (2) | PunaIme

Vozitës (2)

Kompania

FAMA TRADE

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

24/07/2020

Data e perfundimit

31-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

FAMA TRADE me seli në Ferizaj me mbi 20 vite eksperiencë në distribuimin e disa brendeve me renome botërore. Për arsye të zgjerimit të aktivitetit të saj, shpall konkurs për pozitën:

-Dy (2) Vozitës

Kualifikimet:.

 Vendbanimi në rajonin e Ferizajit
• Të ketë patentë shoferin kat. B
• Një vit experience dhe njohje bazë e tereneve në Kosovë
• Vetëm kandidatët me vendbanim në Ferizaj do të thiren në intervistë

Përshkrimi i punës dhe përgjegjësitë:

• Dërgimi i mallit tek blerësi sipas planit të përcaktuar të vizitave
• Komunikim në mënyrë profesionale me klientët
• Mirëmbajtjen e veturës së punës si dhe mjeteve të punës.

Benefitet:

• Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
• Pagë konkuruese
• Mundësi për rritje personale dhe profesionale

Si të aplikoni:

Për të aplikuar është e obligueshme të dërgoni CV tuajën në e-mail adresën: [email protected] dhe kontakt telefoni.
Të gjithë aplikantët dhe CV e kompletuara do të miren në konsideratë për punësim. Të gjitha aplikacionet do të mbahen në konfidencë të plotë.