Vozitës (15)

Kompania

Radio Taxi Dallas

Telefoni

049/551-069

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05/07/2021

Data e perfundimit

01-08-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

Kompania Taxi Dallas në Prishtinë shpall konkurs për poziten:
Vozitës (15 pozita)

Kualifikimet e kërkuara:

  • Patenta e shoferit kategoria B së paku 3 vite;
  • Te jetë i sjellshëm dhe komunikativ;
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe pune me orar fleksibil;
  • Pervoja do të jetë përparësi.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë duke telefonuar në numrin: 049-551-069.

Apliko këtu