www.ofertapune.net VOZITES (10) | PunaIme

VOZITES (10)

Kompania

Radio Taxi Roberti

Telefoni

045/531-386

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11/06/2020

Data e perfundimit

24-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

Radio Taxi Roberti shpall konkurs për:

 • VOZITES (10 Vende)

Përgjegjësitë:

 • Vozitja e pasaxherëve simbas rregullave të brendshme të kompanise
 • Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës
 • Mirëmbajtja e veturës
 • Respektimi i regullorës së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë patent shofer të kategorisë B (Minimum 3 vite)
 • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
 • Mosha e preferuar është nga 25-55 vite
 • Te ketë njohuri për qytetin e Prishtinës

Benefitet e punemarresit:

 • Kontratë pune agatgjate
 • Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: 045/531-386 deri ne ora 18.00.