www.ofertapune.net Vozites (10) | PunaIme

Vozites (10)

Kompania

Radio Taxi Dallas

Telefoni

044-240-512

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06/10/2020

Data e perfundimit

20-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Vozitës

Kompania Taxi Dallas ne Prishtine shpall konkurs per poziten:

Vozites (10 pozita)

Kualifikimet e kerkuara:

  • Patenta e shoferit kategoria B se paku 3 vite
  • Te jete i sjellshem dhe komunikativ
  • Gatishmeri per pune nen kushte presioni dhe pune me orar fleksibil
  • Pervoja do te jete perparesi

Te gjithe te interesuarit mund te na kontaktojne duke telefonuar ne numrin: 044-240-512.