Video Editor – Remote or Office

Kompania

Ikonë Studio

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-05-2022

Data e perfundimit

10-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Ikonë Studio është themeluar në vitin 2011 me qëllim në zhvillimin e kinematografisë dhe produksionit të reklamave të fokusuara në media sociale. Duke qenë se jemi në zhvillim dhe zgjërim të hovshëm, me staf gjithëperfshirës, pozitivë dhe të zellshëm në punën që bëjmë, jemi në kërkim të personave me karakter të ngjashëm të punës.

Benefitet:

  • Kontrata 1-3 vjeçare me mundësi vazhdimi apo renovimi
  • Sigurim shëndetësor
  • Prosperitet në ngritje detyre

Kualifikimet në pozitën Video Editor janë:

  • Njohuri të shkëlqyeshme të Adobe Premiere Pro;
  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze;
  • Njohuri mbi platformat e mediave sociale (duke përfshirë YouTube);
  • Të kuptojë si funksionojnë mediat sociale;
  • Të jetë kreativ/e, këmbëngulës/e;
  • Kureshtar/e, fleksibil/e dhe energjik;
  • Të ketë eksperiencë paraprake.

Nëse keni njohuri, përvojë apo kërkoni të zhvilloheni në këtë drejtim, presim aplikimet tuaja përmes butonit “Apliko” ku ju duhet edhe të ngarkoni CV-në tuaj në Gjuhën Angleze.

Apliko këtu