www.ofertapune.net Video Content Creator (3) | PunaIme

Video Content Creator (3)

Kompania

RTV 21

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-11-2023

Data e perfundimit

29-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs për Video Content Creator (3)

Radiotelevizioni 21 po kërkon 3 Video Content Creator për t’iu bashkuar ekipit tonë

Përgjegjësitë:

  • Të konceptoni, planifikoni dhe ekzekutoni Video Content nga fillimi në fund, duke përfshirë idenë, xhirimin, montimin dhe post-produksionin bashkë me ekipën ekzistuese për rrjetet sociale Facebook, Instagram, Youtube, Tiktok.
  • Të krijoni Video content tërheqës dhe argëtues që përputhet me objektivat e ekipës së marketingut digjital
  • Të analizoni dhe qëndroni të përditësuar me trendet më të fundit dhe praktikat më të mira në prodhimin e videove 
  • Bashkëpunoni me anëtarët e tjerë të ekipit, si dizajnerët grafikë dhe autorët e programeve, për të krijuar fushata kohezive multimediale.

Kërkesat:

  • Përvojë e dëshmuar si video content creator ose rol i ngjashëm
  • Preferohet njohuria në rrjete sociale, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro ose programe të ngjashme.
  • Njohja me trendet e fundit të rrjeteve sociale (Facebook, Instagram, Youtube, Tiktok)
  • Aftësi të shkëlqyera në kërkim, organizim dhe menaxhim të kohës
  • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze 

Nëse je një kreativ dhe i pasionuar i Video Content Creation që pëlqen t’i sjellë në jetë historitë përmes pamjeve tërheqëse, do të donim të dëgjonim nga ju. Bashkohuni me ekipin tonë dhe na ndihmoni të krijojmë përmbajtje video bindëse që angazhon dhe frymëzon audiencën tonë.

Dokumentet 

Dërgoni CV dhe portfolio të punës suaj (në qoftë se posedoni) në email adresën [email protected]

Afati i fundit për aplikim 27 Nëntor 2023, ora 13:00