www.ofertapune.net Verkaufsentwickler - Përfaqësues të Zhvillimit të Shitjeve | PunaIme

Verkaufsentwickler – Përfaqësues të Zhvillimit të Shitjeve

Kompania

Innovative Solutions SRL

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-09-2023

Data e perfundimit

11-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita e Punës: Përfaqësues i Zhvillimit të Shitjeve – Verkaufsentwickler (Gjermanisht-folës)

Vendndodhja: Prishtina

Për një partner tonin ne Zvicer, përkatësisht Fianza AG, jemi duke kërkuar disa Verkaufsentwickler – Përfaqësues të Zhvillimit të Shitjeve – Njohes te mire te gjuhes Gjermane.

Rreth Partnerit:

Fianza AG është një kompani e digitalizuar që ofron shërbime financiare dhe sigurimesh për individët privatë. Konkretisht, ne këshillojmë individët privatë në lidhje me investimet, fondet e pensioneve, sigurimet, shërbimet financiare etj. Të gjitha proceset e punës janë të digjitalizuara sipas platformave më të avancuara ne treg.

Përshkrimi i Punës:

Si Verkaufsentwickler, personat e zgjedhur do të luajnë rol kyç në promovimin dhe rritjen e Fianza AG. Ju do të keni përgjegjësi për të gjeneruar Leads, inicimin e bisedave me klientët potencialë, dhe caktimin e takimeve për ekipin tonë të shitjeve. Aftësitë tuaja të komunikimit dhe aftësia për të kuptuar nevojat e klientëve do të jenë të rëndësishme nësuksesin të përgjithshëm të departamentit të shitjeve.

Përgjegjësitë Kyçe:

 • Prezantimi i produkteve/shërbimeve të Fianza AG tek Leads permes mjeteve te komunikimit
 • Filtrimi i Leads duke vlerësuar informacionet e pranuara
 • Bashkëpunim i ngushtë me ekipin e shitjeve
 • Ruajtja e të dhënave saktë në CRM sistem
 • Përmbushja e kuotave mujore dhe tremujore për gjenerimin e Leads dhe caktimin e takimeve

Kualifikimet:

 • Aftësi shumë të mira të komunikimit në gjuhën gjermane, te pakte=ën C1
 • E pëlqyeshme të ketë diplomë në fushën e biznesit, marketingut ose një fushë të ngjashme
 • Përvojë e mëparshme në Lead Generation, Telemarketing, ose Shërbim ndaj klientëve
 • Aftësi të forta të dëgjimit për të kuptuar pikat dhe nevojat e potencialeve

Çfarë ne ofrojmë:

 • Trajnim te plotë dhe mundësi zhvillimi profesional
 • Kulturë bashkëpunuese ekipore
 • Pagë bazë konkurruese (600EUR-1600EUR) plus bonus bazuar në performancë, kualitet, eksperiencë
 • Mundësi për rritje karriere dhe avancim brenda kompanisë
 • Kontratë punë sipas ligjit te punës të aplikueshëm të Kosovës

Nëse jeni gati të bëni hapin e parë në karrierën tuaj të shitjeve dhe të jeni pjesë e një ekipi dinamik që vlerëson inovacionin dhe suksesin, ju ftojmë të paraqisni CV-në tuaj me përvojën relevante. Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni aplikimin tuaj në këtë email adresë [email protected] Nëse keni ndonjë pyetje, mund të na kontaktoni gjithashtu në adresën e emailit të dhënë.

Afati i aplikimit: 11.10.2023