www.ofertapune.net Vende të lira të punës | PunaIme

Vende të lira të punës

Kompania

Beauty Laser Prishtina

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04/08/2020

Data e perfundimit

18-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Qendra estetike italiane, Beauty Laser Prishtinë, kerkon te zgjeroje stafin ne pjesen e estetikes.

Ofrohet trajnim FALAS, rroge baze + bonuse dhe ambient i kendshem i punes.

Merren parasysh CV te derguara ne e-mail: [email protected]