Vende të lira të punës (8)

Kompania

Enteri

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-04-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Enteri

ENTERI – fabrika për prodhimin e mobilieve dhe kuzhinave, me lokacion në Zonen Industriale në Prishtinë (mbrapa ETC), hapë konkurs për pozitat e cekura më lartë:

Preferohet përvojë e punës por nuk është kusht obligativ.

Aftësi të mira kompjuterike dhe softwerike adekuate për Dizajnerët.

Shkathtësia dhe puna ekipore janë të doemosdoshme.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën: 10.05.2022

Aplikacioni duhet të dergohet në [email protected] apo Viber/whats app  +383 49 41 33 00.

Apliko këtu