www.ofertapune.net Vende të lira të punës (7) | PunaIme

Vende të lira të punës (7)

Kompania

Albi Mall

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15/08/2020

Data e perfundimit

12-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Albi Group, vazhdon rekrutimin për të plotësuar vende të lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Ju ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group sjellë eksluzivisht në Albi Mall brendin e njohur amerikan LEVI’S dhe me këtë rast kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendet e punës si:

  • Menaxher/e i/e Butikut (1 pozitë)
  • Asistent/e Menaxher/e i/e Butikut (1 pozitë)
  • Shitës/e në Butik (4 pozita)
  • Merchandiser (1 pozitë)

Vendi i punës: Prishtinë

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: [email protected] deri me daten 12.09.2020.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.