www.ofertapune.net Vende të lira të punës | PunaIme

Vende të lira të punës

Kompania

Metal Tech

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-04-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Metaltech zyre e dizajnit dhe fabrika e prodhimit te mobiljeve, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat te interesuar për pozitën e hapur të punës

(2) Arkitekt /e    –    Dizajner /e enterieri

 

KUALIFIKIMET:

Nga kandidatët kërkohet:

 • Të ketë paraqitje profesionale,
 • Diplomë universitare në fushat si Arkitekturë, Dizajn,
 • Përvojë së paku 2 vite ne projektim dhe dizajnim.
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Përvojë të gjerë me ArchiCAD 3dMax dhe Microsoft Office.
 • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
 • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.
 • Të posedoj patentshofer kategoria B

PËRGJEGJËSITË:

 • Komunikim me klientët dhe bashkëpuntorët e kompanisë.
 • Matje ne terren dhe percjellja e informative te ekipi.
 • Projektim dhe dizajnim sipas nevojes ne 2D dhe 3D
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i projekteve në terren.
 • Përgaditja e raporteve javore dhe mujore për punët e përfunduara.

Graphic Media Designer dhe Social media

KUALIFIKIMET:

 • Të ketë përvojë në punë në dizajnim grafik (freelance, praktikë, projekte vullnetare apo personale, etj.);
 • Të ketë aftësi të mira të komunikimit (në të folur dhe në shkrim në gjuhë shqipe dhe angleze);
 • Njohje e adobe photoshop dhe softwerave te dizajnit e obligueshme.
 • Të ketë aftësi të mira organizuese dhe të jetë i/e përpiktë;
 • Njohuri paraprake ne social media e preferueshme.
 • Orar Fleksibil.

PËRGJEGJËSITË:

 • Krijon dhe dizajnon përmbajtjen digjitale (foto, video, etj.) për rrjete sociale dhe tjera mediume të informimit publik të organizatës.
 • Krijon dhe dizajnon materiale promocionale për printim fizik dhe fushata sipas nevojes.
 • Mirëmban dhe funksionalizon pajisjet e punes aparatet fotografike, kamerat, etj.).
 • Strukturon dhe organizon profesionalisht të gjithë përmbajtjen digjitale.
 • Sugjeron dhe përfshihet në ide të promovimit dhe marketingut, në koordinim me menagjerin e marketingut.

(2)Praktikant /e i arkitektures – Dizajner /e enterieri

Kriteret e përgjithshme për aplikim për praktikë me pages.

 • Deri në moshën 29 vjeçare;
 • Në vitin e fundit të studimeve apo të diplomuar në nivelin Bachelor të arkitektureës apo dizajn enterier.
 • Të kenë interesim për avansim dhe punësim në sektorin e dizajnit të brendeshëm dhe mobiljeve.
 • Fleksibilitet në orarë për studentë.
 • Kandidateve të perzgjedhur do tu mundësohet punësim në kompani
 • Kandidatët do të marrin aftësim praktik dhe do të lëshohen certifikata në fund të praktikës

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse në: [email protected]

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Per informata shtes kontaktoni 048411117

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Apliko këtu