www.ofertapune.net Vende të lira të punës (5) | PunaIme

Vende të lira të punës (5)

Kompania

American School of Kosova

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24/09/2020

Data e perfundimit

30-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

American School of Kosova shpall konkurs per pozitat si ne vijim:

  • Enëlarëse
  • Asistent kuzhine
  • Arkëtar (i cili gjithashtu është përgjegjës për raportet ditore të shitjeve dhe mbikëqyrjen e shitjeve gjatë gjithë ditës)
  • Pastruese (2)

Kriteret:

  • E preferueshme te kete përvojë në gastronomi;
  • Njohja elementare e gjuhës angleze
  • I/e orientuar drejt detajeve dhe në gjendje të mbajë nivel të lartë të përgjegjësisë dhe të saktësisë për të gjitha detyrat e punës;
  • Për Asistent kuzhine pervoje paraprake ne kuzhine
  • Gatishmëri për të punuar si pjesë e ekipit me energji pozitive dhe efikase

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-ne dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja ne email adresen si dhe te ceket pozita per te cilen aplikoni në: [email protected] më së voni deri 30 shtator 2020.

Të gjithë kandidatëve ju deshirojmë suksese.

Apliko këtu