www.ofertapune.net Vende të lira të punës | PunaIme

Vende të lira të punës

Kompania

Meridian Express

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18/08/2020

Data e perfundimit

17-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Vende të lira të punës në Prishtinë

Me moton “n’derë t’shtëpisë”, Meridian Express operon me 38 dyqane në territorin e Kosovës, ku qëllimi ynë është shërbimi i konsumatorëve tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produkte të freskëta dhe ambient shumë të këndshëm që promovon standarde të larta të mirëpritjes.

Fokusi ynë ndër vite vazhdon të mbetet zhvillimi i vazhdueshëm profesional i punonjësve dhe krijimi i një ambienti pozitiv dhe etik të punës, prandaj ne ju inkurajojmë që të i bashkangjiteni familjes sonë në poziten e lirë si më poshtë:

 • Menaxher/e i/e Pikës
 • Asistent/e Menaxher/e i/e Pikës
 • Arkëtar/e
 • Sektorist/e
 • Pastrues/e
 • Menaxher/e i/e Këndit të Ushqimit
 • Asistent/e Menaxher/e i/e Këndit të Ushqimit
 • Kuzhinier/e
 • Asistent/e Kuzhinier/e
 • Ndihmës/e në Kuzhinë
 • Shitës/e
 • Barman/e
 • Kamarier/e

Pozita më lartë janë e hapur për pikat e shitjes në Prishtinë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën [email protected]

Konkursi do të jetë i hapur nga data 18 Gusht 2020 deri më 17 Shtator 2020.