www.ofertapune.net Punëtor në Auto Larje dhe Mirëmbajtës i Oborrit | PunaIme

Punëtor në Auto Larje dhe Mirëmbajtës i Oborrit

Kompania

Ejona

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

28-08-2023

Data e perfundimit

26-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ejona hap konkurs për poziten:
 
Punëtor në Auto Larje dhe Mirëmbajtës i Oborrit

Detyrat
  • Pastrimi i vetrave të kompanisë dhe klientëve;
  • Mirëmbajtja e oborrit të objektit

Kualifikimet

  • Përvojë pune 1 vjeçare

 Te interesuarit te dergojne CV-ne ne e-mail [email protected] ose te paraqiten ne zyret tona ne Zahaq, Peje.

+38349137987