www.ofertapune.net Punëtorë për Dhurata të Personalizuara/ Albi Mall | PunaIme

Punëtorë për Dhurata të Personalizuara/ Albi Mall

Kompania

Zhabari Print

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-11-2022

Data e perfundimit

06-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Zhabari Print SHPK është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të printimit dhe shitjes me pakicë në lëmin e printimit dhe shtypit përkratësisht personalizimit të dhuratave. Momentalisht  kompania “Zhabari Print Shpk” zhvillon aktivitetin e saj në 6 pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Mitrovicë, Ferizaj dhe Gjilan.
 
Zhabari Print kërkon të rekrutojë 4 punëtor djem dhe vajza me orar të plotë në pikën tonë në Albi Mall: 

 Detyrat dhe përgjegjësitë:
-Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
-T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
-Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë.

 Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania Zhabari Print:

-Trajtimi i dinjitetshëm dhe trajnimi i vazhdueshëm Avancimi i metodologjisë së punës
– Vend pune të sigurtë
-Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Të interesuarit të kontaktojnë në emailin tonë [email protected] ose në viber +383 49 108 100. 

 

Apliko këtu