www.ofertapune.net Vende të lira pune - Dega në Kosovë | PunaIme

Vende të lira pune – Dega në Kosovë

Kompania

Mektrin Motors

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-05-2023

Data e perfundimit

03-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Mektrin Motors Sh.p.k,

 Prej 16 vitesh koncensionari më I madh në Shqipëri. Përfaqësuesi zyrtar I markave premium Jaguar & Land Rover, Volvo Cars, VolvoTrucks, Renault Trucks dhe Volvo Penta.

Se shpejti dhe ne Prishtine, Kosove. jemi ne kerkim te :

 • Sales Executive : 2 kandidate
 • Financiere : 1 kandidate
 • Recepsion : 1 kandidate
 • Aftersales Manager: 1 kandidat
 • Parts Advisor : 1 kandidat
 • Warranty Advisor: 1 kandidat
 • Mekanik L2 : 2 kandidate
 • Mekanik L3 : 1 kandidat
 • Mekanik L4 :1 kandidat
 • Menaxher Servisi :1 kandidat
 • Sanitare/Pastrues  : 1 kandidate
 • Punonjës për përgatitjen e makinës per lyerje :2 kandidate
 • Mekanik / Llamarinist : 1 kandidat
 • Bojaxhi makine : 1 kanidat
 • Punonjës Lucidim/Detajim : 1 kanidat

Kualifikimet

 • Diplomë Universitare për pozicionin përkates që aplikon;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze dhe MS Office;
 • Eksperiencë në shitje ose marketing;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe prezantuese ;
 • Të jetë I pajisur me Leje Drejtimi për automjet .
 • Mekaniket duhet te kene experience 1 deri 2 vite.

Për të aplikuar në këto pozicione pune, dërgo CV-në në email: [email protected]

Apliko këtu