www.ofertapune.net Vende të lira pune (65) | PunaIme

Vende të lira pune (65)

Kompania

Albi Shopping

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26/08/2020

Data e perfundimit

24-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:


 Menaxher/e Marketi (5 vende pune)

 Zv. Menaxher/e Marketi (10 vende pune)

 Arkatare në Market (20 vende pune)

 Shitëse në Market (20 vende pune)

 Shitës/ Depoist (8 vende pune)

 Mish- Shitës në Market (2 vende pune)

Lokacioni: Lagjja “Kalabria”, Lagjja “Aktash” dhe Lagjja “Mati 1”.


Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: [email protected]

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.