Vende të lira pune

Kompania

Mobileria Prishtina

Data e publikimit

05-05-2022

Data e perfundimit

30-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Mobileri Prishtina sh,p,k

Hap Konkurs per keto pozita :

Lokacioni : Qagllavice .

-Shites/e ne Objektin Qagllavice  (3 Pozita )

Kriteret:

 • Personi duhet të jetë komunikativ;
 • Të ketë aftësi të kuptojë nevojën dhe kërkesat e klientit;
 • Të jetë fleksibil me orarin e punës.

Arkitekt/e ne Objektin Qagllavic – ( 2 Pozita ).

-Arkitekt/e –  te Fabrika ne Fushe Kosove – ( 1 Pozita ).

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit,
 • Matja e Hapsirave ne Terren,
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve,
 • Kalkulimi i kostove dhe llogaritja e materialeve 
 • Përgaditja e ofertave dhe prezantimi i ofertave tek klientet,
 • Përgaditja e vizatimeve teknike per prodhim dhe montim, 
 • Menaxhimi dhe porositja e  materialeve  per prodhim dhe montim, 
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i proceseve te prodhimit ne puntori,
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i ekzekutimit të projekteve ne terren, 
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike,

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventua.

Aplikimi bëhet përmes email-it : [email protected]

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 30.05.2022.

Mobileri Prishtina sh,p,k

Lokacioni : Fushe Kosove- Fabrika :

Montera ne Fabrika ne Fushe Kosove, si dhe ne teren  – ( 4 Pozita ) .

Ndihmes Operator –   te Fabrika ne Fushe Kosove – (3 Pozita ).

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventua.

Aplikimi bëhet përmes email-it : [email protected]

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 30.05.2022

Apliko këtu