Vende të lira pune (53) (Kosovë, Maqedoni, Shqipëri)

Kompania

ECOINN

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-05-2022

Data e perfundimit

08-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

NE PO RRITEMI, BËHU PJESË E JONA!

“Ecoingroup” me përfaqesi nga: Amerika , Austria , Izraeli e Turqia në sektoret e Shëndetit e Bukurisë shpallim konkurs në të gjjtha qytetet e Kosovës , Maqedonisë dhe Shqiperisë për këto pozita:

VOZITËS I KATEGORISË “B” (20)
Promotere (20)
Telefoniste në gjuhën shqipe (3)
Instruktore për klientat egzistues (2)
Konsulente online për rekrutat e ri (5)
Pastrues/e (3)

OFROJMË:

  • PREGADITJE PROFESIONALE.
  • AMBIENT MOTIVUES PUNE.

TE ARDHURAT MUJORE :

“Ndikon edhe pozita e punes”

  • Më pak se 1 vit 350€ – 850€,
  • 1 deri 3 vite 850€-2000€,
  • 3 vite e me shumë 2000€ plus,

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë menjëherë ne nr. e tel-vibe 046/399 999

VREJTJE:

Nuk kërkohet përvoje pune , orari i mundur edhe PART TIME ose SEZONAL

PUNËSIM I MENJËHERSHËM.

Apliko këtu