Punëtor/e për Dhurata të Personalizuara (4)

Kompania

Zhabari Print

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-05-2022

Data e perfundimit

03-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Zhabari Print SHPK  është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të printimit dhe shitjes me pakicë në lëmin e printimit dhe shtypit. Momentalisht kompania “Zhabari Print  Shpk” zhvillon aktivitetin e saj në 6 pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Mitrovicë, Ferizaj dhe Gjilan.  

Zhabari Print kërkon të rekrutojë 4 punëtor djemë dhe vajza në Prishtine në qendrën tregtare Albi Mall me orar të plotë: 
Mosha 18-30 vjeç.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 
-Të jetë i gatshëm për punë ekipore.   
-T’i përshtatet orarit fleksibil të punës (paradite dhe pasdite).   
-Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë.   

Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania Zhabari Print:   
-Trajtimi i dinjitetshëm dhe trajnimi i vazhdueshëm   
-Avancimi i metodologjisë së punës   
-Vend pune të sigurtë   
-Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj   
 
Të interesuarit të kontaktojnë në emailin tonë [email protected] ose në viber +383 49 608 706. 

Konkursi është i hapur deri më 03.06.2022  

Apliko këtu