www.ofertapune.net Vende të lira pune (5) | PunaIme

Vende të lira pune (5)

Kompania

Ukaj Home

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-11-2022

Data e perfundimit

01-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ukaj Home vende pune me standarde të larta profesionale dhe teknologji të avancuar .

 Ukaj Home Shpall konkurs për 5 vende pune

Adresa:Magj.Prishtinë-Ferizaj Km.8

 

1-Arkitekt/Arkitekte

Kriteret për pozitën Arkitekt:  

 • Përvojë pune në fushën e dizajnit dhe enterierit
 • Njohuri të softwerëve (Archicad,programeve tjera të vizualizimit)
 • Paraqitje profesionale
 • Shkathtësi ndërpersonale dhe komunikuese
 • Patent shofer kategoria B
 • Aftësi bashkëpunimi në punë grupore

 


1-Menaxher në sektorin e prodhimit

 Kriteret për pozitën Menaxher

 • Përvojë pune në fushën e caktuar
 • Shkathtësi te shkëlqyera ndërpersonale
 • Aftësi në vërejtjen e detajeve dhe  zhgjidhjen e problemeve

 


1-Punëtor  në prodhim  operator në CNC (sharrë)

Kriteret për pozitën CNC

 • Përvojë pune në CNC makineri të drurit
 • Njohja e gjuhës angleze dhe serbo-kroate është përparësi

 


2-Punëtor  në prodhim 

Kriteret për  pozitën punëtor në prodhim

 • Pervojë pune në fushën e industrisë së drurit
 • Aftësi bashkëpunimi në punë grupore

Te gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në [email protected]

Për informata më të rëndesishme  mund të kontaktoni në numart në vijim:

Viber :+38344180340

Viber :+38344732096

 

 

 

Apliko këtu