Vende të lira pune

Kompania

Liri Prizren

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

14-04-2022

Data e perfundimit

22-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Fabrika Konditorike Liri me seli në Prizren shpall konkurs për vende të lira të punës.

Fabrika Liri kërkon të punësoj:  

Punëtorë meshkuj dhe Punëtore femra në prodhim.
Agjent tregtarë (Komerciale)
Administratore
Merchendajzer/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë i shkathët,
  • Të punoj në grup dhe
  • Të jetë i motivuar për punë.

Ne ofrojmë:

  • Kushte të mira të punës,
  • Transport dhe ushqim,
  • Sigurim ne aksidente,trajnime ne pune,
  • Kontratë afatgjate dhe
  • Pagë atraktive.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht në zyret tona të cilat gjenden në Prizren në rrugën Ukë Bytyqi pa numër, ku do ti nënshtroheni një interviste të shkurtër dhe do të plotësoni aplikacionin e punës.
Nr i telefonit per kontakt: +38345277011

Fabrika Konditorike “Liri” Prizren

Afati për aplikim deri në përmbushjen e numrit.

Apliko këtu