www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Frutti

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

16-11-2023

Data e perfundimit

29-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

FRUTTI – si gjithmonë ka qenë më shumë se një lëng. Premtimi jonë ndaj konsumatorëve tonë që gjithmonë të iu qëndrojmë besnik me cilësi ka bërë që ne të dallohemi gjithmonë nga konkurrenca. Që nga fillimet tona e deri në ditët e sotme , Frutti ka sjell frutat e vërtetë dhe shijen e mrekullueshme që ka ndihmuar të krijohen momente të paharrueshme në përditshmërinë e njerëzve. Frutti është bërë brand-i më i preferuar që mund të gjendet në tryezat shqiptare e më tej , por gjithashtu i servuar në restorantet e baret më të frekunetuara.Nga shefat , barmenat e konsumatorët , Frutti është një nga brand-et më të mira dhe të njohura në sektorin e pijeve jo-alkoolike. Ata e vlerësojnë besueshmërinë, pasionin dhe kujdesin që Fruttii i kushton prodhimit për cilësi të jashtëzakonshme.

Kompania Frutti hap konkurs për  vende të lira pune për pozitat

 1.TEKNIK – kryesishtë puna ka të bëjë në makina të Prodhimit.

 2.FIZIK –  kryesisht puna ka te bej me bartjen e pakove ne palet

Kandidati që aplikon për këtë vend pune duhet të jetë mbi moshen 18 vjeçare.

Lokacioni  i punës: Reçan të Prizrenit

Përfitimet:

  • Punë e garantuar me kontratë afatgjate.
  • Pushim i rregullt vjetor në bazë të ligjit.
  • Ushqim cilësor.
  • Tansporti.
  • Mjete pune siguruar nga kompania.

Kandidati qe aplikon për këtë punë duhet të dërgoj CV-n në e-mailin : [email protected]

Për informata shtesë mund të kontaktoni përmes telefonit në : +38348901898

Konkursi do të jetë i hapur 15.11.2023 deri me 29.12.2023